Kijktip: het succesverhaal van ondernemerstweeling Esther en Anne Vedder

30/5/2022
3
minuten

Samantha Bos

Marketing Manager
Qeld

Op zoek naar inspiratie om als ondernemer nog succesvoller te worden? Zet dan de 3-delige docuserie ‘Twins of Gold’ op Videoland aan. Deze serie volgt de successen van ondernemerstweeling Esther en Anne Vedder, die samen in 2016 het sieradenmerk Vedder&Vedder oprichtten. Inmiddels worden de handgemaakte, gepersonaliseerde sieraden in heel Europa verkocht en mochten de zussen zelfs een collectie ontwerpen voor een show van de  Engelse zangeres Rita Ora. 

Unieke binnenkijker

In Twins of Gold geven de Nijkerkse tweelingzussen een unieke binnenkijker in hun dagelijkse leven, van privé tot in hun atelier: we mogen meegluren in het dagelijkse reilen en zeilen van het runnen van je eigen merk. De zussen zijn extra inspirerend, omdat ze hun sieradenmerk echt zelf op de kaart hebben weten te zetten, zonder afhankelijk te zijn van een groot netwerk of vermogende ouders. In tegendeel: de opstartperiode was een uitdaging, wat voor redelijk wat ongerustheid bij hun ouders zorgde. Na een turbulente start maakte het merk een sterke groei door en zijn de stijlvolle sieraden van Vedder&Vedder (met bijvoorbeeld ingegraveerde initialen of een vingerafdruk) een gewild product. 

Een steuntje in de rug

Waarom nu een docuserie en je de hele dag laten volgen door camera? Volgens Linda.com omdat de zussen, toen ze in 2016 hun eigen bedrijf begonnen, meer voorbeelden hadden willen zien van ondernemers die in hetzelfde schuitje hadden gezeten. Een steuntje in de rug in moeilijke tijden met de boodschap: “Zelfs als niemand in je gelooft, maar jij wel, hou dan vol.” 

Kijken?

De nieuwe, driedelige docu-serie Twins of Gold is nu beschikbaar via Videoland. De trailer voor deze inspirerende (en vermakelijke) docuserie zie je hier: 

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil
mTagManagerNlNl