Hoe Jij Je Google Bedrijfsuren Bijwerkt voor Speciale Dagen zoals Pasen

In de altijd veranderende wereld van het ondernemerschap is het cruciaal dat je altijd up-to-date en bereikbaar bent voor je klanten. Speciale dagen zoals Pasen kunnen jouw gebruikelijke bedrijfsuren beïnvloeden, en het is belangrijk dat deze informatie correct wordt weergegeven op jouw Google Bedrijfsprofiel. Hier leer je hoe je jouw Google Bedrijfsuren effectief bijwerkt en waarom dit zo belangrijk is.

Het belang van accurate bedrijfsuren

Klanten vertrouwen op de informatie die ze online vinden om beslissingen te maken. Volgens een onderzoek van Google hebben bedrijven met accurate en complete online gegevens 50% meer kans om klanten aan te trekken. Vooral tijdens feestdagen zoals Pasen, wanneer normale bedrijfsuren vaak wijzigen, is het cruciaal dat deze informatie klopt om verwarring te voorkomen en de klanttevredenheid te waarborgen.

Stap voor stap: jouw bedrijfsuren bijwerken

  • Log in op Google Mijn Bedrijf: Bezoek de Google Mijn Bedrijf website en log in met het account dat is gekoppeld aan jouw bedrijfsprofiel.
  • Selecteer jouw bedrijf: Als je meerdere bedrijven hebt geregistreerd, kies dan het bedrijf waarvoor je de uren wilt aanpassen.
  • Navigeer naar 'Info': In het menu aan de linkerkant vind je de optie 'Info'. Klik hierop om jouw bedrijfsinformatie te bekijken en te bewerken.
  • Vind de sectie 'Speciale uren': Scroll naar beneden totdat je de sectie 'Speciale uren' vindt. Hier kun je wijzigingen aanbrengen voor specifieke data.
  • Voeg speciale uren toe: Klik op 'Speciale uren toevoegen' en selecteer de data en de aangepaste uren die van toepassing zijn voor dagen zoals Pasen.
  • Sla jouw wijzigingen op: Nadat je de speciale uren hebt ingevoerd, vergeet niet om jouw wijzigingen op te slaan. Zo zorg je ervoor dat de aangepaste uren zichtbaar zijn voor jouw klanten.

Waarom deze update cruciaal is voor jouw bedrijf

Door jouw bedrijfsuren accuraat bij te houden, vooral tijdens de feestdagen, verminder je de kans op miscommunicatie met jouw klanten. Dit leidt tot een hogere klanttevredenheid en kan zelfs nieuwe klanten aantrekken die op zoek zijn naar bedrijven die tijdens deze speciale dagen geopend zijn.

Externe bronnen voor ondernemers

  • Google Mijn Bedrijf Helpcentrum: Een uitgebreide gids voor alle functies van Google Mijn Bedrijf, inclusief hoe je jouw bedrijfsprofiel kunt optimaliseren.
  • Kamer van Koophandel: Advies over het beheren van jouw bedrijfsinformatie online en het benutten van digitale tools voor jouw onderneming.

Door proactief jouw Google Bedrijfsuren te beheren en gebruik te maken van de beschikbare hulpmiddelen en kennis, zet je een stap vooruit in de concurrentiestrijd. Je toont aan dat je attent en betrokken bent bij de behoeften van je klanten, wat essentieel is in de snelgroeiende en competitieve markt van vandaag.

Bij Qeld begrijpen we de uitdagingen waar jij als ondernemer dagelijks mee geconfronteerd wordt, waaronder de noodzaak om zichtbaar en toegankelijk te blijven voor je klanten. Door de juiste stappen te ondernemen om jouw online aanwezigheid te optimaliseren, versterk je niet alleen jouw relatie met bestaande klanten, maar open je ook de deur voor nieuwe mogelijkheden.

Openingstijden Qeld Pasen

Qeld is gesloten op Goede Vrijdag (29 maart) en Tweede Paasdag (1 april).

Deel dit artikel

Related posts