5 Kerst Tips om meer zichtbaarheid voor je bedrijf te krijgen

Beste ondernemer, 

Het is bijna die tijd van het jaar - kerstseizoen staat voor de deur. We weten allemaal dat de concurrentie tijdens de feestdagen intens kan zijn, maar maak je geen zorgen! Bij Qeld begrijpen we de uitdagingen van kleine bedrijven en willen we je helpen om dit seizoen op te vallen zonder je bankrekening te plunderen. Hier zijn 5 tips om gratis meer zichtbaarheid te krijgen voor je bedrijf tijdens de feestdagen.

1. Zet je sociale media in de feestmodus

Kerst is het perfecte excuus om je sociale media een feestelijke make-over te geven. Laat je creativiteit de vrije loop en deel foto's van je bedrijf versierd met kerstlichtjes of deel je team dat in feestelijke outfits poseert. Vergeet niet om gebruik te maken van populaire hashtags om de aandacht van lokale klanten te trekken.

2. Host een online kerst-giveaway

Iedereen houdt van gratis spullen, vooral tijdens de feestdagen. Overweeg het organiseren van een online kerst-giveaway op je sociale media. Vraag je volgers om je pagina te delen, te taggen en een vriend te noemen voor een kans om een speciale kerstprijs te winnen. Het vergroot niet alleen je zichtbaarheid, maar het zorgt ook voor betrokkenheid bij je klantenkring.

3. Werk samen met lokale bedrijven

Samenwerken is de sleutel, vooral tijdens de feestdagen. Zoek naar kansen om samen te werken met andere lokale bedrijven. Misschien kun je een gezamenlijk kerstproject organiseren of elkaars producten promoten. Het delen van elkaars publiek kan wonderen doen voor de zichtbaarheid van beide bedrijven.

4. Versier je etalage feestelijk

Als je een fysieke winkel hebt, is het tijd om je etalage in kerstsfeer te brengen. Mensen worden aangetrokken door feestelijke en mooi ingerichte etalages. Zorg ervoor dat je producten prominent worden getoond en voeg wat feestelijke elementen toe om de aandacht te trekken. Het is een eenvoudige, maar effectieve manier om voorbijgangers om te zetten in klanten.

5. Schrijf een feestelijke nieuwsbrief

Stof je mailinglijst af en stuur een feestelijke nieuwsbrief naar je klanten. Vertel ze over speciale aanbiedingen, kortingen of exclusieve evenementen die je tijdens het kerstseizoen organiseert. Voeg een persoonlijk tintje toe en wens ze een vrolijk kerstfeest. Het herinnert klanten eraan waarom ze van jouw bedrijf houden.

Daar heb je het: vijf eenvoudige en gratis manieren om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten tijdens het kerstseizoen. Onthoud, het draait allemaal om creativiteit, samenwerking en een vleugje feestelijke magie. Bij Qeld staan we altijd klaar om bedrijven zoals die van jou te ondersteunen. Laat ons weten hoe we je nog meer kunnen helpen en laten we samen een geweldig kerstseizoen tegemoet gaan!


Deel dit artikel

Related posts